Zo en niet anders - BLAUW-WIT PELT

BLAUW WIT PELT
SUPPORTERSCLUB
SUPPORTERSCLUB
BLAUW WIT PELT
Ga naar de inhoud
Clubreglement
Als lid van BLAUW-WIT PELT ga je bij het betalen van het lidgeld uitdrukkelijk akkoord met het huishoudelijk reglement. Dit reglement bevat regels en afspraken waar alle leden zich aan moeten houden om de goede werking van de club te garanderen. Het is dan ook belangrijk om dit reglement goed door te nemen en te respecteren. Zo kunnen we samen zorgen voor een fijne en sportieve omgeving binnen onze vereniging.

De afspraken
 • Voor onze thuiswedstrijden hebben jullie drie opties om te betalen. De eerste optie is via overschrijving, de tweede optie is cash betalen op de dag van de wedstrijd en de derde optie is betalen via Payconiq. Het is belangrijk dat onze leden zich aan deze betalingsmogelijkheden houden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de betaling vlot en correct verloopt en dat we samen kunnen genieten van een fantastische wedstrijd.
 • Als je van plan bent om mee te gaan naar een uitwedstrijd van Blauw-Wit Pelt, vergeet dan niet om op tijd het verschuldigde bedrag te betalen. Dit bedrag moet namelijk op onze rekening staan voordat de inschrijving sluit. Als dit niet het geval is, wordt jouw inschrijving automatisch geannuleerd. Dus zorg ervoor dat je op tijd betaalt om teleurstelling te voorkomen!
 • Het is belangrijk dat we respect hebben voor elkaar en voor het bestuur. We zijn tenslotte allemaal supporters van KRC Genk en dat verbindt ons. Laten we ervoor zorgen dat we een leuke en gezellige tijd hebben met elkaar, zowel online als offline!
 • Als je een ticket wilt kopen voor thuis- of uitwedstrijden, koop deze dan enkel via onze officiële website. We begrijpen dat er mensen zijn die proberen tickets te verkopen op de zwarte markt, maar dit is niet alleen illegaal, het is ook onbetrouwbaar. Dus bespaar jezelf de moeite en koop gewoon je tickets via onze website voor uitwedstrijden en voor thuiswedstrijden via www.krcgenk.be
 • Op de bus is er maar één wc's beschikbaar en die moeten we allemaal delen. Maar laten we eerlijk zijn, niemand wil op een vieze wc zitten. Dus laten we als heren een goede indruk maken en zorgen dat ook de vrouwen een propere wc kunnen gebruiken. Mannen, neem dus alsjeblieft plaats op de wc in de bus en laat zien dat we ons als fatsoenlijke leden aan de regels houden.
De regels
 • Bij BLAUW-WIT PELT zijn er regels waar leden zich aan moeten houden. Zo is het niet toegestaan om te eten op de bus en kan braken in de bus je een boete van 75€ opleveren. Ook drugs, roken of andere verdovende middelen zijn niet toegestaan op de bus. Bij overtreding van deze regels kan de strafmaat uitsluiting van onze club voor altijd zijn. Houd je dus aan deze regels, zo kunnen we samen veilig en gezellig reizen!
 • Het niet is toegestaan om zelf drank mee te nemen. Maar geen zorgen, er is drank beschikbaar op de bus! Zo kunnen we er met z'n allen voor zorgen dat we een gezellige en veilige tijd hebben samen. Dus laat die flessen thuis en geniet van de drankjes die we voor jullie hebben klaarstaan.
 • Paar regels waar je je aan moet houden als je met de bus reist. Het is belangrijk om de bussen netjes, schoon en droog te houden. Gelukkig zijn alle bussen voorzien van zakjes, dus er is geen excuus om afval op de grond te laten slingeren. Daarnaast beslist de chauffeur of de toiletten open zijn of niet, dus respecteer hun beslissing. Tot slot, vergeet niet dat het wettelijk verplicht is om de veiligheidsgordels te gebruiken als deze aanwezig zijn in de bus. Zo reizen we veilig en comfortabel samen!
 • Als we met een andere supportersclub meerijden, moeten we ons aan hun regels houden. (Hun regels zijn niet roepen in de bus, blijven zitten en zeker niet rondwandelen in de bus en steeds beleeft blijven tegen alle personen in de bus) Als we deze regels overtreden als lid, kunnen zij bepalen welke sanctie er opgelegd zal worden en de voorzitter van BWP zal dit vervolgens communiceren naar de persoon in kwestie. Dus als we samen op pad gaan, laten we dan respect hebben voor elkaar en voor de regels van de club waar we mee meerijden.
 • We willen even de regels omtrent extreme weersomstandigheden bij uit- en thuiswedstrijden onder de aandacht brengen. Het kan namelijk voorkomen dat de bus al vertrokken is of bij ons is aangekomen, terwijl het weer echt heel slecht is. In dat geval kunnen we helaas het inschrijvingsgeld van de bus niet meer terugvorderen. Dit omdat wij als club ook kosten maken voor het afrekenen van de bus. We hopen op jullie begrip en laten we hopen dat we altijd mooi weer hebben tijdens onze bustrip
 • Als je van plan bent om een uitwedstrijd bij te wonen, dan is het belangrijk om te weten dat je verplicht bent om je identiteitskaart te laten inscannen. Dit is een regel waar alle leden zich aan moeten houden. Zonder deze scan is het helaas niet meer mogelijk om uitwedstrijden bij te wonen vanaf  september 2023!
Terug naar de inhoud