Uitwedstrijden - BLAUW-WIT PELT

BLAUW WIT PELT
SUPPORTERSCLUB
SUPPORTERSCLUB
BLAUW WIT PELT
Ga naar de inhoud
Uitwedstrijden met beperkte tickets"
  • Hey daar voetbalfans! Als er meer aanvraag is dan tickets, dan ben je op de juiste pagina beland. Hier bij BLAUW-WIT PELT begrijpen we hoe belangrijk het is om je favoriete team uit te zien spelen, zelfs als het betekent dat je wat extra moeite moet doen. We hebben wat tips verzameld om je te helpen bij het bemachtigen van tickets voor uitwedstrijden, zelfs als de vraag hoog is. Lees verder en ontdek hoe je jouw kansen kunt vergroten om een plekje in het uitvak te bemachtigen!
Bij ons kun je punten verdienen om in aanmerking te komen voor een ticket. We hebben namelijk een puntenklassement waar je punten kunt verdienen als je zowel bij thuiswedstrijden als uitwedstrijden met de bus meereist. Hoe vaker je meegaat, hoe meer punten je verdient en hoe groter de kans dat je een ticket kunt bemachtigen voor een uitwedstrijd. Dus kom gezellig met ons mee en verdien punten voor de volgende keer!
Soms kan het lastig zijn om aan genoeg tickets te komen. Dit komt doordat er meer aanvraag is dan dat er tickets beschikbaar zijn. Omdat KRC Genk een groot aantal supportersclubs heeft, worden de toegewezen tickets verdeeld onder alle clubs. Soms kan het gebeuren dat er meer aanvragen zijn dan dat er tickets beschikbaar zijn voor een bepaalde wedstrijd, maar wees gerust: wij zullen altijd alle tickets aanvragen. Zo kan het toch nog mogelijk zijn dat jij een plekje in het stadion bij de uitwedstrijden van KRC Genk bezet!
Terug naar de inhoud